Чому кориця корисна для здоров'я

Людям потрібно частіше додавати корицю у каву і печиво

Чому кориця корисна для здоров'я…

Дослідники з університету Мельбурну виявили, що кориця зменшує концентрацію вуглекислого газу в шлунку, в результаті чого шлунок не так сильно розігрівається під час перетравлення їжі; в цілому додавання цих прянощів знижує шлункову температуру на 2 ° С, пише Depo.Полтава з посиланням на Наука и жизнь.

У статті в Scientific Reports автори пишуть, що кориця знижує виділення кислоти і ферменту пепсину, а оскільки вуглекислий газ утворюється як побічний продукт травлення, то і його теж стає менше. Експерименти ставили на свинях, які відчували себе краще, коли їм давали їжу з коричної приправою - все-таки перегрів і надлишок вуглекислого газу не дуже гарні для нутрощів, так що охолодження і зниження рівня СО2 в травній системі йдуть тільки на користь всьому організму в цілому.

Шлунок людини реагує на корицю так само, і тому вона може стати хорошим дієтичним засобом, що допомагає приводити в порядок засмучене травлення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Черкаси

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme